Μηνιαίο Αρχείο θεμάτων

Οκτώβριος 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 171 of our articles broken down into Months and Years.

Διατροφική καρδιοπροστασία : «Εκγύμναση» του μυοκαρδίου με εκχύλισμα φύλλων ελιάς

Έχετε καρδιολογικό πρόβλημα και θέλετε να ενισχύσετε την άμυνα της καρδιάς σας; Να προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για ενδεχόμενο επόμενο επεισόδιο; Η ελιά μπορεί να βοηθήσει. Το μυοκάρδιο διαθέ... διαβάστε περισσότερα..

Λίπος στο συκώτι : Αντιμετώπιση με φυσικούς τρόπους

Ο όρος μη αλκοολική λιπώδης νόσος του ήπατος (Non-Alcoholic Fatty Liver Disease: NAFLD) αναφέρεται σε ένα ευρύ φάσμα παθήσεων που χαρακτηρίζονται από λιπώδη διήθηση του ήπατος, στεάτωση, στεατοηπατίτι... διαβάστε περισσότερα..

Νεότερα Δεδομένα : Σύνδρομο Asperger

Τα αποτελέσματα μιας μικρής κλινικής μελέτης, που έγινε από επιστήμονες του MassGeneral Hospital for Children σε συνεργασία με επιστήμονες της ιατρικής σχολής του  πανεπιστημίου Johns Hopkins, υποστηρ... διαβάστε περισσότερα..

Σύνδρομο χρόνιας κόπωσης

Νιώθετε μονίμως κουρασμένοι; Έχετε έλλειψη ενέργειας; Ο ύπνος δεν αποκαθιστά τις δυνάμεις σας; Δεν είστε οι μόνοι! Η κόπωση είναι ένα σύνηθες ιατρικό πρόβλημα και τα αίτια της είναι πολυάριθμα. Πολλές... διαβάστε περισσότερα..

Συμβουλές για πρόληψη και θεραπεία των εποχιακών ιώσεων

Υπάρχει μια ατελείωτη λίστα φυσικών τρόπων που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για την πρόληψη και θεραπεία των ιώσεων. Τα ακόλουθα συμπληρώματα έχουν δείξει, μεταξύ άλλων, αποτελεσματικότητα τόσο στην πρ διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5