Μηνιαίο Αρχείο θεμάτων

Ιανουάριος 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 168 of our articles broken down into Months and Years.

Οι πολλές μεταμφιέσεις της έλλειψης βιταμίνης Β1 - θειαμίνης

Η εγκεφαλοπάθεια Wernicke και το σύνδρομο Korsakoff είναι εγκεφαλικές διαταραχές που οφείλονται σε έλλειψη βιταμίνης Β1 (θειαμίνη). Πρόκειται για δύο ξεχωριστές καταστάσεις που μπορούν ωστόσο να συνυπ... διαβάστε περισσότερα..

Βιταμίνη D και Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Ολοένα περισσότερος κόσμος επικεντρώνει την προσοχή του στη βιταμίνη D. Η αιτία γι’ αυτό είναι συνήθως θέματα που αφορούν την υγεία των οστών, καθώς δίχως αυτήν ο οργανισμός δεν μπορεί να απορροφήσει ... διαβάστε περισσότερα..

PPI’s και Υπομαγνησιαιμία

Διαταραχές των επιπέδων του μαγνησίου στο αίμα, όπως η υπομαγνησιαιμία, μπορεί να οδηγήσουν σε βλάβες σε κάθε όργανο και να προκαλέσουν θανατηφόρες επιπλοκές (κοιλιακή αρρυθμία, σπασμό των στεφανιαίων... διαβάστε περισσότερα..

Σημεία που φανερώνουν διατροφικές ελλείψεις

Καλή χρονιά σε όλους. Μέσα από το blog μας θα προσπαθήσουμε και αυτή τη χρονιά να προσφέρουμε απλές συμβουλές υγείας, να αποκαλύψουμε μικρά μυστικά της διατροφής και να απαντήσουμε σε ερωτήματα που συ... διαβάστε περισσότερα..

"Healthy Tips" για μια καλύτερη χρονιά!

Για πολλούς ανθρώπους η αρχή του νέου χρόνου αποτελεί το έναυσμα για μια καινούρια αρχή στη ζωή τους. Γεμάτοι καλές προθέσεις πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να υιοθετήσουν νέες πρακτικές και πιο υγιεινό τ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5