Μηνιαίο Αρχείο θεμάτων

Σεπτέμβριος 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 177 of our articles broken down into Months and Years.

Πολυβιταμίνη και μετφορμίνη

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας 171 εκατομμύρια άνθρωποι ή αλλιώς το 2,8% του παγκόσμιου πληθυσμού παρουσιάζει Σακχαρώδη Διαβήτη και υπολογίζεται πως μέχρι το 2030 το ποσοστό αυτό θα έχει σχ... διαβάστε περισσότερα..

Πολυφαινόλες και καρκίνος

Τη μάστιγα του 21ου αιώνα αποτελεί ο καρκίνος, καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των επιστημόνων, 7 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο χάνουν κάθε χρόνο τη μάχη με την επάρατη νόσο. Οι προβλέψε... διαβάστε περισσότερα..

Άσθμα & βιταμίνη D

Το άσθμα είναι μια χρόνια φλεγμονώδης πάθηση των αεραγωγών που εμφανίζεται σε παιδιά και ενηλίκους. Αφορά το 6% του γενικού πληθυσμού. Περίπου 150 εκατομμύρια άτομα πάσχουν παγκοσμίως ενώ σε 100 χιλιά... διαβάστε περισσότερα..

Ξεκινήστε δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά με HS Multi-Kid!

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα ανοίγουν τα σχολεία. Ενώ οι περισσότεροι γονείς νιώθουν ανακουφισμένοι που δε θα χρειαστεί να απασχολήσουν περισσότερο στο σπίτι τα παιδιά τους, υπάρχει πάντα το άγχος ότι... διαβάστε περισσότερα..

Διατροφή που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες ερευνάται συστηματικά ο ρόλος συγκεκριμένων ανοσολογικών-αμυντικών διεργασιών του οργανισμού στη φυσική αλληλουχία της διαδικασίας επούλωσης ενός τραύματος. Αυτή η έρευνα ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5