Μηνιαίο Αρχείο θεμάτων

Μάρτιος 2017

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 171 of our articles broken down into Months and Years.

Τα οφέλη της κουρκουμίνης

Το 25% των ασθενών με καρκίνο του παχέος εντέρου θα έχει μεταστατική νόσο κατά τη διάγνωση, με το συκώτι να αποτελεί την πρωταρχική εστία, ενώ τελικά σχεδόν οι μισοί ασθενείς θα εμφανίσουν μετάσταση κ... διαβάστε περισσότερα..

Η βιταμίνη C & οι ισχυρές της δράσεις

H βιταμίνη C είναι 10 φορές πιο αποτελεσματική στη διακοπή της ανάπτυξης καρκινικών κυττάρων από ότι φαρμακευτικοί παράγοντες όπως το 2-DG, σύμφωνα με επιστήμονες του Πανεπιστημίου Σάλφορντ στην Αγγλί... διαβάστε περισσότερα..

Εποχικές αλλεργίες

Η άνoιξη κάνει την εμφάνισή της και αποτελεί σημαντικό νέο για όλους όσους έχουν κουραστεί από την αναγκαστική παραμονή στο σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ταυτόχρονα όμως, φέρνει τον πανικό σε όλ... διαβάστε περισσότερα..

To μύρτιλλο και οι δράσεις του

To μύρτιλλο χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην ιατρική. Περιέχει ουσίες με  εξαιρετικές ιδιότητες. Το βασικό του συστατικό είναι οι ανθοκυανίνες. Αυτές ενισχύουν τη δομή των αγγείων και βελτιώνουν τ... διαβάστε περισσότερα..

Προβιοτικά και Πρεβιοτικά

Τα προβιοτικά είναι ζωντανοί (μη παθογόνοι) μικροοργανισμοί, που τους βρίσκουμε σε τροφές, φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής και έχει φανεί σε μελέτες σε ανθρώπους ότι η χορήγησή τους έχει κλινικό όφ... διαβάστε περισσότερα..

Αποτελέσματα 1 - 5 από 5