Η εταιρεία μας

Η φιλοσοφία μας - σκοπός:

Η Εταιρεία HEALTH SIGN δημιουργήθηκε από μία ομάδα επιστημόνων με σκοπό να αναπτύξει και να προσφέρει στον άνθρωπο μοναδικά προϊόντα για την φροντίδα, βελτίωση και διατήρηση της καλής υγείας του οργανισμού.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο όπου οι συνθήκες διαβίωσης χαρακτηρίζονται από άγχος και στρες, σε συνδυασμό με την χαμηλή ποιότητα της διατροφής μας ,γίνεται κατανοητό ότι οι ανάγκες του οργανισμού μας είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας αναφέρει ότι το 60% της συνολικής θνησιμότητας που παρατηρείται, οφείλεται σε χρόνιες παθήσεις που προκαλούνται από διατροφικές ελλείψεις. Είναι λοιπόν η διατροφή μας πλούσια σε θερμίδες (όσο ποτέ άλλοτε στην ανθρώπινη ιστορία), αλλά ταυτόχρονα ιδιαιτέρως πτωχή σε θρεπτικά συστατικά.

Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε τις αναγκαίες λύσεις για πληρότητα στις διατροφικές κυτταρικές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Στην προσπάθειά μας αυτή, λαμβάνοντας υπ΄όψιν μας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε όλοι μας , προσπαθήσαμε να πετύχουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, τις χαμηλότερες δυνατές τιμές διότι το πιστεύω μας είναι : δικαίωμα στην υγεία έχουν όλοι.

 

Σήμερα αποκτά ιδιαίτερη σημασία κάτι που αναφέρεται στις αρχαίες Βέδες (ινδικά χειρόγραφα):

 

Εάν θέλεις να δεις πως ήταν η τροφή σου χθες, κοίτα το σώμα σου σήμερα. Εάν θέλεις να δεις πως θα είναι το σώμα σου αύριο, κοίτα την τροφή σου σήμερα
Βέδες - Ινδικό αρχαίο σύγγραμμα